Hirdetés

Dying Light - mindenki kapott négy új pályát... vagy legalább kettőt

|

Konzolokon is játszható az a négy, felhasználók által készített pálya, mely a Dying Light legújabb frissítésével került be a játékba.

Hirdetés

A Dying Light alapjátéktól több tíz órányi szórakozást kapunk, a The Following kiegészítő pedig ezt még megtoldotta valamennyivel. Aki már mindennel végzett, a felhasználók által készített zseniális pályákkal is elszórakozhat.

A napokban megjelent új frissítés ezek közül - elvileg - négyet rak be a játékba, természetesen teljesen ingyen. Az Under the Cityben (az alábbi videóban The Tunnelként szerepel) egy horrorsztorit ismerhetünk meg, aminek alakulásában szerepet játszanak döntéseink, a Climb Down to 21-ban a parkourozásé a főszerep, a The Hunterben egy zombikkal tömött, sötét erdőben próbálhatunk életben maradni, míg a TeeVee egy rémálomszerű horror-élmény, amit állítólag sötétben legjobb játszani. Ha bármelyik felkeltette az érdeklődéseteket, töltsétek le a legfrissebb patch-et, és irány játszani. 

Egyébként többen jelezték, hogy csak két pályát kaptak az ígért négy helyett, és PlayStation 4-en én is csak két újat látok. Nálatok mind megjelent?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)