Hirdetés

Dying Light - fegyvereket és tennivalókat hozott az új ingyenes frissítés

|

Megjött a második, de számozás szerint 1-es Content Drop a Techland még mindig támogatott játékához.

Hirdetés

A Dying Light bejött a Techlandnek, a játék szépen fogyott, és a mai napig rengetegen játszanak vele. A csapat ezt egyelőre úgy hálálja meg, hogy egy éven keresztül apróságokkal bővíti, tök ingyen. Aztán majd jöhetne egy folytatás is, kacsint-kacsint.

Hirdetés

A Lethal Inventions című Content Drop #1 már elérhető, három feladat teljesítésével három különböző fegyvert szerehetünk meg: a Fenris Axe baltát, a Kuai Dagger tőrt és a Last Wish Revolver pisztolyt. A stúdió saját platformján, a Gemlyn keresztül még egy fegyvert meg lehet szerezni. A csapat folyamatosan várja a visszajelzéseket a játékosoktól azzal kapcsolatban, hogy milyen tartalmakra vágynak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)