Hirdetés

Dying Light Season Pass - ma jön az első DLC

|

Bejelentették a Dying Light Season Pass tartalmát, mely összesen három csomagból áll, és egy részét a dobozos verzió csúszása miatt ingyen megkapjuk.

Hirdetés

Van, aki már annyira kiismerte a Dying Lightot, hogy akár fegyver nélkül induljon neki a kalandnak, vagy éppen végtelen sok tárgyat szerezzen magának. Azt gondolhatnánk ők fognak a legjobban örülni annak, hogy a Techland bejelentette, milyen DLC-k érkeznek a játékoz, de a legjobban azok járnak, akik nem érik be digitális változattal.

Amint a 20 eurót kóstáló Season Pass tartalmából kiderül, az első DLC már mától tölthető lesz. A Cuisine & Cargo nevű csomagban két épületet fedezhetünk fel, melyeket még a zombijárvány kitörése után nem sokkal zártak le. A cím is utal rá, hogy az egyik a még élő Harran egyik legelegánsabb étterme volt, míg a másik egy vasúti raktár.

A Dying Lighthoz érkező második csomag az Ultimate Survivor Bundle lesz, ami márciusban landol majd. Ezzel játékbeli tárgyakat szerezhetünk, egészen pontosan három új ruhát, illetve négy új fegyver tervrajzait.

Végül májusban indítják újra a Season Pass utolsó DLC-jét, ami a The Bozak Horde nevet kapta, és egy horda-mód lesz. A Bozak nevű őrülttel Harran stadionjában nézhetünk majd szembe, és megmutathatjuk, ki a zombivadász a gáton.

A „minden rosszban van valami jó" jegyében a Dying Light dobozos változatának csúszása miatt a lemezes kiadás vásárlói ingyen megkapják a Cuisine & Cargót és az Ultimate Survivor Bundle-t is, tehát nekik tulajdonképpen már csak a Bozak Horde marad, amit, mint a másik két DLC-t, természetesen külön is be lehet majd szerezni

Hogy tetszenek a Dying Light DLC-k? Beruháztok valamelyikre, vagy épp elég az alapjáték?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)