Hirdetés

Dying Light - még mindig készül hozzá DLC

|

Bár a Techland elsősorban most a folytatásra fókuszál, így sem hagyja magára az első Dying Lightot.

Hirdetés

A Techland eddigi legambiciózusabb játékának ígérkezik a Dying Light 2, amelyben a legutóbbi hírek alapján fontos döntéseket hozhatunk meg, akár teljes városrészek pusztulhatnak el miattunk. Éppen ezért a fejlesztőcsapat érthető módon erre a projektre koncentrál, viszont nincs elfelejtve a múlt sem.

Hirdetés

Tymon Smektala, a stúdió vezető dizájnere a Gamesindustry.biz-nek adott interjújában erősítette meg, hogy a Techlanden belül egy kis csapat még mindig DLC-t készít az első Dying Lighthoz. Smektala szerint az E3 előtti estén volt egy meetingjük, ahol megbeszélték, hogy további tartalmakkal szeretnék bővíteni az elődöt, méghozzá két okból: egyrészt hisznek a közösségükben és abban, hogy ők lesznek a legfontosabb része a Dying Light 2-nek, másrészt az ilyesfajta hosszútávú támogatás lehetővé teszi számukra, hogy kicsit őrültebbek és kreatívabbak legyenek, kipróbáljanak néhány ötletet és játékmenetbeli elemet. 

A Techlandnek egyébként ugyanez a terve a Dying Light 2-vel is, nemrég kijelentették, hogy évekig fogják támogatni a játékot. Ti mit gondoltok minderről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)