Hirdetés

Dying Light - szerinted hányan játszanak vele?

|

Több mint hárommillió játékossal csúcsot döntött a Dying Light, de egyéb más érdekes adatokat is megtudtunk a most kiadott infografikáról.

Hirdetés

51 napja jelent meg digitálisan a Dying Light, a Techland vadonatúj üdvöskéje, ami sikert sikerre halmoz, és mindenki imádja. 

A megjelenést követő 45 napban összesen több mint 3,2 millió játékos próbálta túlélni a zombiinváziót, mialatt 378 672 587 zombit gyilkoltak le. Az elhasznált medkitek súlya együtt annyi, mint az Eiffel-torony súlyának 11-szerese, az összegyűjtött 1250 milliárd dollár pedig 16-szorosa Bill Gates vagyonának. A játékosok 11 781 540 kilométert másztak, amit szabadesésben hét évig tartana megtenni, annyi túlélőt (szám szerint 5 333 912-t) mentettek meg, hogy Írországot be lehetne velük népesíteni, és 150 955 280 kilométert sétáltak, nagyjából annyit, mint a Föld és a Nap közti távolság. Érdekes még, hogy a Night Hunterek egy kicsivel többször nyertek, mint a túlélők. Ha mindezt egy infografikán is szeretnétek látni, ám legyen:

A Dying Light február vége óta már dobozosan is kapható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)