Hirdetés

Dying Light - te is lehetsz zombi

|

A Dying Lighthoz egy igen érdekes előrendelői ajándék jár: a PC-s változat vásárlói zombit játszhatnak mások játékában.

Hirdetés

Egyre több játék előrendelésére csábítanak minket olyan extrákkal, amiknek egyszerűen nem lehet nemet mondani. A Dying Light egy exkluzív többjátékos módot kínál az előrendelőknek.

A Be the Zombie módban egy Night Huntert irányítva vadászhatjuk a túlélőket, azaz más játékosokat. A leírásban az is szerepel, hogy ez egy aszimmetrikus többjátékos mód, tehát valószínűleg nem valós időben avatkozhatunk be. Az „exkluzívat” egyébként sokféleképpen lehet érteni: az előrendelési akció a Steamen bukkant fel, ami jelentheti azt, hogy csak azoknak szól, akik Steamen fizetnek be a játékra, vagy azt, hogy a Be the Zombie mód csak PC-n lesz elérhető (tehát a dobozos változattal is), meg azt is, hogy csak az előrendelőknek (avagy platformtól függetlenül mindenkinek, aki előrendeli). Erre rákérdezünk. Az előrendeléshez egyébként egy Punk Queen nevű, jelentősen felturbózott feszítővas is jár.

A Dying Light január 30-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)