Hirdetés

Dying Light - az év legbizarrabb fejlesztői naplója (videó)

|

A Dying Light most érkezett videójához hasonlót nem igazán láttunk még. A srácok humorral próbálják enyhíteni az X360-as és PS3-as verzió törlése okozta fájdalmat.

Hirdetés

Mint pár napja megtudtuk, a Dying Light nem jön előző generációs konzolokra, de az élet, még a zombiké is, ettől függetlenül megy tovább.

PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra ugyanis változatlanul január végén jön a Techland zombis sandbox játéka, ami remélhetőleg a közeljövőben egyre többször szerepel majd a hírekben, mert eddig nagyjából annyit tudunk róla, hogy sandbox lesz, zombis, és a mozdulatokat részben a Mirror's Edge ihlette (ha tagadják a fejlesztők, ha nem). Hogy a zombik a játékban a lehető legélethűbben viselkedjenek, a Techland felbérelte Steve-et, aki, nos, egy zombi. Nem úgy, mint mi lapleadás vagy egy 24 órás maraton után,  hanem valójában. Nagyon fura dolgok történnek a videóban, úgyhogy ezt most itt hagyjuk nektek véleményezésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)