Hirdetés

Dying Light - izgalmas tartalmakat hozott az új frissítés

|

Egy új játékmódot, új ellenfelet és egy új eventet kínál a Dying Light legújabb update-je.

Hirdetés

Bár már 2015-ben megjelent a Techland zombis túlélőhorrorja, máig hatalmas rajongótáborral rendelkezik, ezt pedig a stúdió is értékeli és folyamatosan új tartalmakkal jelentkeznek. Legutóbb a battle royale-os kiegészítő, a Bad Blood került a reflektorfénybe, amely egyelőre még pre-alpha állapotban van, de már láthattuk mozgásban. De ezenfelül is van újdonság. 

Hirdetés

A Dying Light legújabb frissítése olyan vadonatúj tartalmakkal bővíti az alapjátékot, mint a Prison Heist mód, amelynek keretében a Prison Islanden található fegyvertárba kell betörnünk egyedül vagy kooperatívan, méghozzá olyan gyorsan, amennyire csak lehet. Minél fürgébben sikerül teljesíteni a célt, annál értékesebb lesz a jutalom. 

Bekerül egy új ellenfél, a Sgt. Deathrow is, amely a leírás szerint nagyobb, erősebb és kiszámíthatatlanabb, mint bármelyik eddigi Demolisher, de több XP-t is ad a leterítése. Az Old Townban találjátok.

A patch magába foglal egy új szezonális eseményt, a Harran Egg Huntot is, amelyben húsvéti tojásokat kell gyűjteni a zombi nyúltól, 25 darabért pedig feloldhatunk egy új jelmezt (a fenti képen látható). Ha a közösségnek sikerül egymilliót összevadásznia, akkor feloldhatnak egy gold-tier fegyvert, a résztvevők pedig gazdagabbak lesznek a tervrajzzal. Az event egészen április 3-ig tart. Hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)