Hirdetés

Dying Light - hangtompítót hozott a következő ingyenes DLC

|

A Techland 2018-ban is igyekszik majd életben tartani a Dying Lightot. Ma megkaptuk a második Content Dropot, benne egy nagyon hasznos kiegészítővel.

Hirdetés

A Dying Lightot készítő csapat még most, közel három évvel a játék megjelenése után is igyekszik meghálálni a játékosoknak, hogy kitömték őket pénzzel. 

Hirdetés

Még az E3 során jelentették be, hogy egy év leforgása alatt 10 ingyenes DLC-t adnak ki, melyek közül ma megjött a szám szerint második (volt egy nulladik is, rejtély, miért így számozták). A Content Drop #2 a közösség kérésére készült el, és egy, a játékban megtalálható két 9mm-es pisztollyal használható hangtompítót ad. Magát a kiegészítőt csak egyszer kell elkészíteni, viszont egy különleges lőszer szükséges hozzá, ami rendőrautókban található meg.

Közben készül a Dying Light: Bad Blood is, ami egy többjátékos mód lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)