Hirdetés

Dying Light - jöhetnek a járművek? (videó)

|

A Techland azt ígéri, fél év után sem állnak le a Dying Lighthoz készült tartalmak kiadásával, az eddigi frissítések és DLC-k újdonságaira visszatekintő videó végén pedig egy minden korábbinál izgalmasabb újításra utaltak a fejlesztők.

Hirdetés

Már fél év telt el a Dying Light megjelenése óta, a Techland pedig azóta is folyamatosan támogatja a játékot. Most egy videóban tekintettek vissza arra, mi mindennel bővült a tartalom akár ingyenes frissítések, akár DLC-k formájában, aminek a végén egy elég komoly újítást is meglebegtettek.

Úgy tűnik, amíg újragondolja a csapat a Hellraidet, lesz idejük is további tartalmakat gyártani a zombis-parkouros játékhoz, és nagyon valószínű, hogy a nyári Summer with Dying Light kampány csak a kezdet lesz, hiszen a csapat egy nagy bejelentést ígért az augusztusi gamescomra is. Mindenesetre a videó végén látható jármű elég izgalmasnak tűnik, bár a parkour is kifejezetten szórakoztató közlekedési módnak bizonyult.

Ti milyen újdonságoknak örülnétek még a Dying Lightban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)