Hirdetés

Dying Light - hibátlan az élőszereplős rövidfilm

|

A Techland összeállt pár tehetséges parkourös sráccal és filmessel, hogy összedobjon nekünk egy zseniális élőszereplős rövidfilmet.

Hirdetés

Nem én teszteltem a Dying Lightot, pedig nagy örömmel írtam volna le, hogy milyen kellemeset csalódtam a Techland csapatában. A Dead Island sorozat végtelenül idegesítő - és a harmadik részre inkább tetéződő, semmint javuló - hibái után nem vártam sokat a játéktól, de a fejlesztőknek sikerült meglepniük. A Dying Light szórakoztató, ötletes és apróbb hiányosságaitól eltekintve egy tip-top játék lett.

A játékosok körében is nagyon sikeres a Dying Light, ezért a Techland úgy döntött, hogy meglovagolja a hype-ot és a Flying Carpet Studióval közösen összehoznak egy élőszereplős rövidfilmet. Lényegében pontosan ugyanaz történik benne, mint a játékban: mindenen átvergődve menekülünk, autóbombákat gyártunk, lövöldözünk és meghalunk.  A The Last Supply Dropban négy fiatal igyekszik megszerezni egy segélycsomagot, de ahogy a játékban, úgy itt sem olyan egyszerű a dolog. Remek cucc, mindenképpen érdemes megnézni.

Nektek hogy tetszik a Dying Light? Mit szóltatok a gyűjtőihez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)