Hirdetés

Dying Light launch trailer - jóccakát oszt' sok sikert

|

A Dying Light megjelenés már itt van a kapuban és a Techland ki is adta a meglehetősen hangulatosra sikerült launch trailert.

Hirdetés

A Dying Light launch trailer persze egyelőre csak a digitális megjelenésnek szól, ugyanis sok területen - köztünk sajnos nálunk is - a dobozos verzió egy egész hónapot csúszik.

A Techland persze sajnálja a történteket és ingyenes DLC-kkel engeszteli ki az előrendelőket. A Dying Light megjelenés előtt viszont még egy utolsó trailerrel ünnepelünk, amiben a Techland igyekszik összefoglalni, hogy miért is lesz érdemes bevásárolni magatokat a zombis-parkourös mókába.

Hamarosan a Dying Light tesztünket is olvashatjátok és végre kiderül, hogy a fejlesztőknek sikerült-e kijavítani a Dead Island sorozat hibáit és egy új lökést adni a zombis játékoknak. 

Ti mit gondoltok? Várjátok már a Dying Lightot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)