Hirdetés

Dying Light - Left 4 Dead 2-es esemény közeleg

|

Hosszú évekkel a megjelenés után (és nem sokkal a folytatás megjelenése előtt) is kapja az új tartalmakat kedvenc parkouros, zombis akciójátékunk.

Hirdetés

Már jócskán életciklusa végén jár a Dying Light, így egészen meglepő, hogy a Techland még foglalkozik vele. A korától függetlenül valahogy sikerült rábeszélni a Valve-et, hogy adja kölcsön a Left 4 Dead 2 elemeit egy esemény erejéig.

Hirdetés

A Valve legendás coop lövöldéje rengeteg kellemes emléket hagyott bennünk, éppen ezért vártunk izgatottan arra, hogy vajon milyen Left 4 Dead 2-es tartalmakkal fognak meglepni bennünket. A négynapos, ma kezdődő esemény során, kihívások teljesítésével három arany tervrajzot lehet behúzni, melyekkel egy elektromos gitárt, egy serpenyőt és egy golfütőt készíthetünk. Az esemény végeztével ingyenes DLC-ként lesznek elérhetők a tervrajzok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)