Hirdetés

Már hivatalos: egy hónapot csúszik a dobozos Dying Light

|

Sajnos beigazolódni látszanak a délelőtti hírek, sőt, a jelek szerint a Dying Light dobozos kiadása többet is csúszhat az előzetesen bejelentettnél.

Hirdetés

Ahogy arról délelőtt beszámoltunk, a Dying Light dobozos változatának sokszorosítása nem éppen terv szerint halad, ezért hiába van kész a játék és érkezik menetrend szerint a digitális verzió, a lemezekre bizony várni kell. Legalábbis nálunk.

A Dying Light Facebook oldalán néhány perce jelent meg a hivatalos közlemény, amelyből a konkrét dátumokat is megtudtuk. A PC-s digitális megjelenés világszerte január 27-én esedékes, a már legyártott dobozos változatokat pedig az amerikai kontinensen értékesítik majd, így ezen a napon a PS4-es és Xbox One-os lemezek is kaphatóak lesznek az óceán túloldalán.

Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Ausztráliában az Xbox One-os és PS4-es változatok január 28-án kerülnek a boltok polcaira, míg a dobozos kópiák megjelenésére egy hónappal később kerülhet csak sor, február 27-én. A stúdió természetesen elnézést kért a csúszásért, és megígérték, hogy kárpótlásként minden előrendelőnek két DLC-t, a Cuisine & Cargo-t és az Ultimate Survival Bundle-t is csomagolnak a játék mellé, természetesen ingyen.

Az eredetileg előrendelőknek szánt Be the Zombie csomag így mindenki számára elérhető lesz, szintén ingyenesen, valamint a csúszás miatt több fegyverrel gazdagodnak majd az előrendelők is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)