Hirdetés

Dying Light - modok betiltva

|

A Techland a megjelenés után kiadott Dying Light patch-e ugyan rengeteg problémát megoldott, el is vett valamit: a modok használatának lehetőségét.

Hirdetés

Mindenkinek érdemes telepítenie a Dying Light első napos frissítését, ugyanis az olyan hibákat javít, amik jelentősen lehúzták a játékélményt. A Techland szerint a patch nélküli Dying Light „egy teljesen más játék”.

Megoldást nyújt azoknak is, akik a gyenge optimalizációra panaszkodtak. Ugyanakkor a patch leírásában szerepel egy sor, miszerint a javítás blokkolja a játék fájljainak megváltoztatása általi csalást, ami ugyan multiplayerben tényleg segít, de a modolást teljes mértékben megakadályozza. Ha esetleg úgy gondoljátok, a szabály a modolásra nem vonatkozik, hiszen azt nem írja: a Techland és a Warner Bros. felszólítást küldött néhány tartalommegosztónak, hogy távolítsák el a Dying Light modokat szervereikről. Egyelőre egy modról tudunk, amit ez érint, az pedig annyit tud, hogy eltávolítja a film grain effektet (nem tudom van-e erre jó magyar szó, de az az effekt, amitől szemcsés lesz a kép).

Dying Light gameplay sorozatunk közben a harmadik részéhez ért, nézzétek meg a legfrissebb epizódot alább. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)