Hirdetés

Dying Light - rajongói pálya idézi fel a P.T. hangulatát (videó)

|

Bár teljesen nem tudott hű maradni Hideo Kojimáék alkotásához, elég jól eltalálta a Dying Light moddere a P.T. hangulatát.

Hirdetés

Újabban egyre több készülő horrorjáték hozza fel a Silent Hills játszható teaserét, a PlayStation Networkről azóta törölt P.T.-t inspirációként, de ettől függetlenül azok is készülnek a horror által ihletett alkotásokkal, akik nem építenek fel egy egész játékot erre a koncepcióra. Legutóbb például valaki a Dying Lightban képzelte el újra a demót.

Több szempontból azért meg volt kötve a modder keze, aki a Techland által kiadott hivatalos eszközöket használta a Repetition elkészítéséhez, mert nyilván nem minden tárgy, kellék és játékmechanizmus áll rendelkezésre, amit a P.T.-ben láttunk. Így például a játszható teaser fejtörőit sem tudta lemásolni, viszont a hangulat megteremtésében sokat segítettek neki azok az új, a világítással és az utólagos effektezéssel kapcsolatos opciók, amik a Dying Light legújabb frissítésében kerültek be.

Mivel a modder eszközök csak PC-n elérhetőek a zombis játékhoz, konzolokon nem pakolhatjuk össze a saját kampányainkat, viszont a már elkészült rajongói alkotásokat gond nélkül letölthetjük akár konzolra is. Így készülhetett a fenti gameplay videó is a Repetitionről PlayStation 4-en.

Mit gondoltok, mennyire sikerült eltalálni a P.T. hangulatát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)