Hirdetés

Dying Light - zárt béta után indulhat a modkészítés

|

A Techland fejlesztői úgy döntöttek, hogy egy zárt béta keretein belül fogják először megmutatni a Dying Light modkészítőjét.

Hirdetés

A lengyel srácok zombimészárlása elég nagy sikereknek örvend, nemrég még egy összesítő infografika is napvilágot látott, ami igencsak elképesztő adatokat mutatott. A Techland persze nem ül a babérokon, hanem tisztességesen foltozgatják a játékot, ráadásul külön öröm, hogy nemsokára elkezdődik a Dying Light modkészítőjének zárt bétatesztje. 

A fejlesztők ezzel kapcsolatban kiadtak a Steam-en egy kisebb anyagot, amiben közölték, hogy nemsokára mindenki készítheti a modokat a játékhoz, ám mielőtt kiadnák a készletet, szeretnék kikérni a Dying Light közösség véleményét. "Hamarosan megjelenik a modkit, de mindenképpen szükségünk van felhasználói visszajelzésekre, ezért döntöttünk a zárt béta mellett. Akár Te is bekerülhetsz azok közé, akik elsőként készíthetnek modokat a Dying Lighthoz, és véleményeddel befolyásolhatod a modkit fejlesztésének menetét. Mivel még a fejlesztés korai szakaszában állunk, tudjuk, hogy lesznek nehézségek, de pont ezért szükséges a Ti álláspontotok is.", áll a Steam-en kiadott közleményben. 

Aki szeretne bekerülni a béta tesztre, az a devtools@techland.pl e-mail címen kopogtasson a Steam azonosítójával. Természetesen nincs rá garancia, hogy pont rád esik a választás, de ha minél hamarabb szeretnél tartalmakat készíteni a Dying Lighthoz, akkor bőven megér egy próbát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)