Hirdetés

Dying Light - kevesebb volt a lefejezés, mint az ugrásból rúgás

|

A Techland kiadott egy videót, hogy megmutassa, hogy áll épp a továbbra is népszerű Dying Light. Érdekes adatokat tudtunk meg.

Hirdetés

Mint azt az elmúlt hetekben láthattuk, a Dying Light rendesen felpörgette a Techlandet. A csapat amellett, hogy két saját játékot készít, elvállalta a Pure Farming 17: The Simulator és a Torment: Tides of Numenera kiadását, meg ki tudja, mi készül még a háttérben. Nem meglepő, hogy büszkék a játékra, és szeretnék a köztudatban tartani.

Az új, fent látható videó csak azt összegzi, hogy különböző tevékenységeket hánymilliószor végeztek a játékosok. Közel 400 millió tetőt sikerült elpusztítani, összesen egymilliárd kilométert futni, de ami a legérdekesebb: 303 millió zombi vesztette el szó szerint a fejét, miközben majdnem 491 milliót rúgtunk le ugrásból. Ki gondolta volna.

A hétvégén egyébként mindenki extra erőt kap, a Techland ugyanis szeptember 16. és 19. között aktiválja a HyperMode-ot. Mókás lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)