Hirdetés

Ötéves lett a Dying Light, új módot és további tartalmakat kap

|

A Techland a második rész fejlesztése közben sem tudja elengedni az elsőt.

Hirdetés

Óriási sikert aratott a Techland zombis játéka, ami részben azért készülhetett el, mert a Dead Island sorozat nehézkesen összeálló folytatásával nem a lengyel csapatot bízták meg. Egyáltalán nem vagyunk szomorúak amiatt, hogy így alakult, pláne hogy a srácok láthatóan nagyon hálásak a közönség támogatásáért, és még most, öt évvel a megjelenés után is tolják az új tartalmakat.

Hirdetés

Január 27-én volt az évforduló, de az ünneplés csak most kezdődik el igazán. Ma este 7-ig még ingyen lehet játszani, valamint 67%-os kedvezménnyel tudjuk megvásárolni a teljes változatot; minden játékos beszerezhet egy 2,99 eurós csomagot, benne három fegyvertervrajzzal és egy buggyfestéssel; valamint elérhetővé vált egy új nehézségi szint, amitől rettentő könnyű lesz a játék, hogy azok is végigjátszhassák, akiket csak a sztori érdekel, de egyébként nem keresik a kihívást. A következő egy hónapban visszahoznak korlátozott ideig elérhető eseményeket is, melyek értékes ajándékokkal szolgálnak.

Érdemes tehát újra feltelepíteni, ha korábban félretettétek, vagy most belevágni, ha eddig kimaradt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)