Hirdetés

Dying Light - zombinak lenni még mindig jó móka (videó)

|

Hatalmas sikere van a nemrég megjelent Dying Light Be the Zombie játékmódjának, a fejlesztők most gameplay videóval csábítják a zombiságra hajlamos célcsoportot.

Hirdetés

Alig két héttel a Dying Light megjelenése óta a Techland szerint már több millió mérkőzést lejátszottak a játékosok a túlélő-horror PvP-jében, a Be the Zombie módban.

A Dying Light ugyanis ezzel a móddal csatlakozott a 4v1-et kínáló játékok egyre népesebb táborához, ezért a nagy népszerűségre való tekintettel a Techland megosztott egy különleges gameplay videót, amelyet a játék vezető dizájnere, Maciej Binkowski kommentárjával követhetünk figyelemmel. A kedvcsináló középpontjában természetesen a Be the Zombie sztárja, a magányos Night Hunter található, aki fejlett technikákkal képes levadászni a többieket:

Maciej szerint az asszimestrikus PvP multiplayer folyamatosan fejlődik, ezért készítették a fenti kis szösszenetet a játékmódjukról, amit egyébként már mi is kipróbáltunk, daev és Mocsy nagyon csúnyán elvérzett a harcmezőn egy kedves zombi-játékos által. Ennél kicsit érdekesebb, hogy a trailer végén találhattok egy kódot is, amit ha beváltotok a hivatalos honlapon, akkor kaptok egy ütős in-game fegyvert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)