Hirdetés

Dying Light - ezt hozza a második DLC (videó)

|

A Techland egy trailer társaságában jelentette be, hogy mikor jön a Dying Light második DLC-je és vele együtt az ingyenes Hard mód.

Hirdetés

A Techland a megjelenése után sem veszi félvállról a Dying Lightot, elég csak az élőszereplős rövidfilmre, az eddigi legjobb trailerre vagy a százmilliós gyűjtői kiadásra gondolni, persze azok a játékosok sem fognak csalódni, akik vadonatúj tartalmakra vágynak, hiszen a hamarosan megjelenő második DLC pont nekik szól.

A fejlesztők bejelentéséből megtudtuk, hogy az Ultimate Survivor Bundle névre keresztelt csomag március tizedikétől válik elérhetővé. A Season Pass részét képező DLC önmagában 4.99 eurót kóstál és négy új fegyvertervrajzot (Constable, Night Club, Lacerator és Buzz Killer), valamint három új karakterfelszerelést (Ninja, Urban Explorer és Special Agent) is tartalmaz. Valahogy így:

Ugyanezen a napon, május tizedikén érkezik meg minden Dying Light tulajdonosnak egy új nehézségi szint, az ingyenes Hard mód is, továbbá az 1.4-es patch olyan frissítéseket hoz majd, mint a játék teljesítményének javulása, a játékmenet balanszolása, új online funkciók, vizuális tuning és további felszerelések/fegyverek hozzáadása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)