Hirdetés

Dying Light - mikor jön a The Following kiegészítő? (videó)

|

A Dying Light fejlesztői egy videóban adnak magyarázatot arra, hogy miért nem jelentették még be a The Following kiegészítő megjelenési dátumát. Ilyen se volt még.

Hirdetés

Hamarosan megkapjuk a Dying Light eddigi legtartalmasabb letölthető csomagját a The Following képében, amelyben Kyle Crane történetének egy eddig ismeretlen fejezetét ismerhetjük meg (és a térképe várhatóan akkora lesz, mint az összes előző Dying Light terület együttvéve). De pontosan mikor is?

A Techland és a Warner Bros. már dolgozik rajta, hogy egy olyan megjelenési dátumot találjanak a kiegészítőnek, amely mindkettő fél számára megfelel. Erről egy friss videóban Michał Napora, a Dying Light közösségi vezetője mesél, aki elárulja, hogy miért nem tudtak még előhozakodni a dátummal és azt is megígéri, hogy hamarosan bepótolják ezt a hiányosságot: 

A "hamarosannál" többet nem tudtunk meg a Dying Light: The Following érkezéséről, de közeleg a Paris Games Week, talán akkor megkapjuk a premierdátumot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)