Hirdetés

Dying Light The Following DLC - új sztori és autós zombihentelés

|

A fejlesztők szerint az új térkép nagyobb, mint az összes előző Dying Light terep együttvéve.

Hirdetés

A Dead Island fejlesztőinek új zombis mókája, a Dying Light megfelelően sikeres lett ahhoz, hogy egy nagyobb hangvételű DLC-t is hozzácsapjanak a készítői, ez lesz a The Following.

A pletykák szerint a Followingban kapunk majd új járgányokat, amikkel keresztülhajthatunk a zombikon. A kiegészítőben rengeteg új tartalom lesz, melynek egy részét a rajongók elvárásai alapján rakták össze. “A Dying Light: The Following elhoz számos merész változtatást, melyekből egy hatalmas kiegészítő lesz” - mesélte izgatottan a játék producere.

“A térkép egyedül akkora lesz, mint az összes előző Dying Light térkép együttvéve, szóval van helyünk új dolgokra. Egyébként figyeltük a visszajelzéseket, és azok alapján módosítottunk sok mindent. Reméljük, az emberek látják majd, hogy ez a kiegészítő legfőképp a rajongóknak szól.” A The Following része a 20 dolláros Dying Light DLC Pass-nek, de külön is megvásárolható lesz.

A kiegészítőt az újságíróknak a gamescom alatt mutatják majd be zárt ajtók mögött. Ezt nem sokkal később egy teljes bejelentés követi majd. Várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)