Hirdetés

Dying Light: The Following - temető, versenypálya, és egy rejtélyes viskó (videó)

|

A Dyng Light: The Following Enhanced Edition bejárható területe több mint kétszer nagyobb lesz, mint az alapjátéké. Az új videóban megnézhetünk néhány új zónát.

Hirdetés

Hiába vannak egy játékban járművek, ha csak akkora a területe, hogy percek alatt átsétálhatnánk egyik pontjából a másikba.

Ezt a Techland is tudja, így a The Following buggyjait egy új, az alapjáték területénél kétszer nagyobb régióban hajthatjuk. Ennek része egy versenypálya, egy parkourozáshoz kiválóan alkalmas üzem, egy kísérteties temető, egy világítótorony, egy szellemváros, illetve egy eldugott viskó, ami alatt valami titokzatosat és hátborzongatót találunk. Ezek mindegyikéből láthattok egy kicsit az alábbi videóban. 

A térképet a TweetForSpeed kampány keretében leplezték le. A Dying Light: The Following, egy patch, és az Enhanced Edition február 9-én jelenik meg, és annak ellenére, hogy a játék attól a naptól fogva szebb lesz, a gépigénye nem változik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)