Dying Light: The Following - rémálom lesz az új nehézségi szint (videó)

|

Kegyetlen lesz a Dying Light: The Following - Enhanced Editionben bemutatkozó Nightmare Mode. A nehezítéseken túl azonban előnyökkel is járhat, ha elég bátrak vagyunk megpróbálkozni vele.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

A ma reggeli masszív, 40 perces gameplay videó után tudunk mutatni egy újabb érdekes anyagot a Dying Light: The Following - Enhanced Edition kapcsán. Érkezik a Nightmare Mode nekünk pedig nem árt felkészülni arra, hogy bizony kemény feladatnak ígérkezik az új nehézségi szint.

Aki elég bátornak érzi magát, és kipróbálja a Nightmare Mode-ot, a következőkre számítson: nem lesznek használhatóak az Easter Egg fegyverek, halál esetén XP-t veszítünk (konkrétan az adott szinten felhalmozott összes pont megy a levesbe), az aktív képességek állóképességünket fogyasztják, így a nagy hentelés is kizárt. Ezeken felül pedig természetesen megkapjuk a Hard Mode összes nehezítését is. Persze előnyökkel is jár a pokoli nehézségű új játékmód. Alapvetően gyorsabban kapjuk az XP-t, de minden hozzánk csatlakozó coop partner után újabb 10 százalékkal több tapasztalati pontot kapunk, ráadásul az arany besorolású fegyverekre is könnyebben bukkanhatunk rá. 

A Nightmare Mode a február 9-én várható Dying Light: The Following - Enhanced Edition részeként debütál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!