Hirdetés

Dying Light - újra lehet fegyvert sokszorosítani

|

Épphogy kiszedték a legutóbbi patch-csel, egy játékos újra megtalálta a módját annak, hogyan lehet a Dying Light fegyvereit megsokszorozni. Nem bonyolult.

Hirdetés

Ejnye-ejnye – mondhatnánk, de inkább ámulattal nézzük, hogy ilyesmire hogy jönnek rá az emberek.

A Techland most biztos nem boldog amiatt, hogy egy Uber-Lurker nevű redditező videóra vette, hogyan lehet az 1.05-ös patch után exploittal sok fegyverhez jutni, ami egyébként alapvetően hasznos, de akkor is csalás. Bármilyen fegyverrel működik a dolog, és akárhány példányban sokszorosíthatunk, viszont ami mindenképp kell hozzá, az a grappling hook, 24-es szintű UItimate Combatant Power Skill, és egy olyan felület, amire nem lehet felkapaszkodni a hookkal. Van néhány buktató is, ezekről a videó leírásában olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)