Hirdetés

Dynasty Warriors 9 - közel fél órán át nézhetjük a kampányt

|

Olyannyira nem csak PlayStation 4-re jön a Dynasty Warriors 9, hogy a Koei Tecmo egy közel fél órás gameplay videóval prezentálja az Xbox One-os változatot.

Hirdetés

Tavaly augusztusig sokan hihették azt, hogy a méltán híres Dynasty Warriors széria következő fejezete, a Dynasty Warriors 9 csak a Sony konzoljára érkezik, azonban a Koei Tecmo tisztázta a helyzetet és bejelentette, hogy multiplatform lesz az epizód. 

Hirdetés

A kiadó korábban azt mondta a játékról, hogy szerintük a sorozat újjászületését jelenti, mivel a szokásos tömegcsatákra épülő hack and slash élményt egy nyitott világú koncepcióvá bővítik. A Dynasty Warriors 9 legújabb gameplay videójával belenézhettek abba, hogy mi minden változott az előző részhez képest. A felvételt a DualShockers rögzítette a Koei Techmo sajtóeseményén, a játék Xbox One X-en fut 1080p felbontással és a kampány második fejezetét mutatja be Cao Cao szemszögéből. Helyet kapott benne a nyitott világ felfedezése, némi harc és sztoriátvezető is, szóval előre szólunk, hogy előfordulhatnak spoilerek!

A Dynasty Warriors 9 február 13-án jön PC,re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)