Hirdetés

Nem csak PS4-re jön a Dynasty Warriors 9

|

Eddig a Dynasty Warriors 9 megjelenése csak a Sony konzolján volt biztos, de a kiadó nemrég megerősítette, hogy multiplatform marad a sorozat.

Hirdetés

Június végén leplezte le a Koei Tecmo a Dynasty Warriors 9-et, ami elmondásuk szerint a sorozat újjászületését jelenti, mivel a szokásos tömegcsatákra alapuló hack-and-slash élményt egy nyitott világú játékká bővítik. Ekkor még arról nem volt szó, hogy milyen platformokra is adják ki a játékot, de ezt is tisztázta a legutóbbi sajtóközleményük.

Hirdetés

Így kiderült, hogy PlayStation 4 mellett Xbox One-on és PC-n is játszhatunk majd a játékkal, igaz a megjelenés idejét továbbra sem ismerjük. Számítógépen egyébként egészen aktív volt az utóbbi években az Omega Force és a Koei Tecmo, 2015 óta egyedül a Dynasty Warriors: Godseekerst nem adták ki, illetve a bejelentett projektjeik közül még a Nintendo-exkluzív Fire Emblem Warriors az, ami nem jön a platformra. Xbox One-ra viszont kifejezetten kevés játékot adtak ki, így a Microsoft gépén játszó rajongóik valószínűleg örülnek a hírnek.

A Dynasty Warriors 9 számtalan karaktere közül egyébként megerősítettek hat újabb szereplőt, Xu Zhu, Dian Wei, Ling Tong, Gan Ning, Guan Ping és Dong Zhuo biztosan visszatér. De ez valószínűleg csak annak mond bármit is, aki ismeri az eredeti kínai sztorit, vagy játszott a korábbi részekkel.

Ti korábban rákattantatok valamelyik Warriors-játékra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)