Hirdetés

Dynasty Warriors: Gundam 2 - Márciusi megjelenés

|

Március végén elmerülhetünk a Gundam széria alapján életre keltett Dynasty Warriors: Gundam második részében.

Hirdetés

Március huszonhetedikén üdvözölhetjük kontinensünkön a KOEI műhelyéből származó Dynasty Warriors: Gundam második epizódját jelentették hivatalos csatornákon keresztül. A gigantikus robotok ezúttal PlayStation 3 és Xbox 360 rendszereken támadnak, olvasótáborunkban talán érdemesebb a mecha kifejezést előnyben részesítenünk. Megmaradt a korábbi részekben előtérbe helyezett taktikázással vegyített akciódús játékmenet, melyben tonnányi fémszörnyetegen kell átverekednünk magunkat mielőtt harcba szállhatunk a túlméretezett főellenségekkel. Természetesen nem hiányozhatnak belőle elődjei szerepjátékos elemei sem, új képességgel, fegyverekkel és alkatrészekkel csinosítgathatjuk robotunkat, valamint megismerkedhetünk az anime sorozat legújabb történeteivel. Két évvel ezelőtt bemutatkozott elődje bizonyította, hogy összemixelt játékelemei működőképesek, mivel folytatásában még több irányítható mecha, küldetésmódozat és fejlesztett online játékmód kapott helyet nem okozhat depresszióba taszító csalódást.

gundam2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)