Hirdetés

E3 2013 - a Skylanders: Swap Force mindenkit szétszed

|

Nem túl elegáns egy rajzfilmfigurát félbeszakítani, de az Activision még ebből is pénzt tud keresni. A Skylanders: Swap Force E3-as előzetese abszolút kedvcsináló.

Hirdetés

Hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend (nyilván főleg a gyerekek körében), mégsem beszélünk eleget róla. Pedig aki már kipróbálta (például a GS csapat nevében beszélhetek), az nagyon rá tud csúszni a Skylanders ötletre, a gyűjthető figurákra, a második gyerekkorunkat éljük.

Nem is olyan régen egy interjút olvashattatok nálunk az Acitivision marketingosztályának alelnökével, John Coyne-nal és a kereskedelmi osztály alelnökével, Josh Taubbal, aztán Daev a játékról is mesélt pár dolgot egy Skylanders: Swap Force előzetes keretében. Még többet kaptok a 2013/06-os GameStar magazinban, érdemes lesz elolvasni, mert minden gyerek és apuka új kedvencet kap, ezt nagyjából borítékolom. Na de lássuk is az E3-as kedvcsinálót, mielőtt még az egekbe magasztalom itt a Skylanders címet:

Aranyos, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)