Hirdetés

E3 2014 - Sherlock Holmes is tiszteletét teszi

|

Sosem volt hiány Sherlock játékokban, de a Sherlock Holmes: Crimes & Punishments E3-as trailerét nézve most mégis feszegve várjuk az újabb részt. Mert ez bizony hangulatos lesz, mint Benedict Cumberbatch szemöldöke.

Hirdetés

Bár a sorozat és a játék (még) nem találkozott, a Sherlock egyértelműen növelte azok táborát, akik kicsit szívesebben ülnek le a gép elé bűneseteket megoldani Sir Arthur Conan Doyle örök életű nyomozójának segítségével.

Chava még tavaly számolt be arról, hogy a Sherlock Holmes: Crimes & Punishments miért lesz újszerű és érdekes játék (itt ugyanis nem egy, hanem hat ügy vár pipázgató, hegedűszaggató hősünkre, és végre grafikailag is érdemi javulás várható, ha már az Unreal Engine 3 mozgatja a gyilkossági helyszínek képi megjelenítését. Az E3 2014 pedig remek alkalom arra, hogy egy új trailert is bemutassanak a készítők (tényleg, vajon fogunk még egyáltalán új dolgot látni jövő héten a sok előre szivárgott előzetes és infó után?).

A Sherlock Holmes: Crimes & Punishments megjelenés idén szeptemberben várható PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One konzolokra és szerencsére PC-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)