Hirdetés

E3 2015 - a Doom 4 feeling egy másfél perces trailerben

|

Olyan fájdalmasan egyszerű örömet okozni egy Doom rajongónak, és talán sikerült ezt most tényleg megérteni. Csak a klasszikus hangulat kell, és az id Tech 6. Egy trailer is elég a gyönyörhöz.

Hirdetés

Én még a Brutal Doom v20 megjelenés bűvkörében vagyok, de éjjel azért sikerült kicsit kizökkenteni az egyensúlyból. A Doom 4 megjelenés híre ugyanis erősen élénkítő hatású, és amit eddig láttunk gameplay fronton, az erősen meggyőző.

Ha nem lett volna elég a single gameplay, a multis móka, akkor íme még egy hivatalos, újravágott Doom 4 trailer, nehogy egy percig is elfelejtsük, hogy mit érdemes most nagyon várni. Őszintén remélem, hogy nem hiába.

Ja, és pályaszerkesztő is lesz... Kicsordult egy könnycsepp.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)