Hirdetés

E3 2015 - íme a DayZ atyjának legújabb játéka, az Ion (videó)

|

A Microsoft konferenciáján Dean Hall is színpadra állt, hogy bemutassa legújabb játékát, az Iont és bejelentse a DayZ-t Xbox One-ra is.

Hirdetés

Dean Hall, a DayZ atyja az E3 2015-ös Microsoft konferencián is megmutatta magát, de ezúttal nem a zombis-túlélős csodáját promózta, hanem egy teljesen új játékot jelentett be.

Persze egyelőre a bejelentés csak annyit jelent, hogy tudjuk a játék címét. Az Ion PC-re és Xbox One-ra jelenik meg először, pontos dátumot egyelőre sajnos nem tudunk, sem azt, hogy csak ezekre a platformokra jelenne meg. Az Ion a trailer tanúsága szerint "hamarosan" érkezik, de mivel egy csepp gameplay sincs benne, ezért nem csodálkoznánk rajta, ha még váratna magára egy kicsit. Persze ott van még a PC Gamer Show is, ahol Dean Hall szintén jelen lesz.

Az Ionról egyelőre nem sok minden derült ki, de a Hall végre hivatalosan is megerősítette, hogy a DayZ Xbox One-ra is érkezik, nemcsak PS4-re. Bár már nincs a Bohemiánál, azért nem hagyta ott teljesen a DayZ fejlesztését, csak most már külső segítőként dolgozik a projekten.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)