Hirdetés

E3 2015 - itt egy új Tony Hawk's Pro Skater 5 gameplay trailer

|

Az E3 2015-ről kiszabadult egy kis Tony Hawk's Pro Skater 5 gameplay is. Kicsit olyan, mintha újra 2006 lenne. Pedig nincs.

Hirdetés

A Tony Hawk's Pro Skater 5 bejelentésnek nagyon örültünk, mert a szerkesztőségünk nagyja indokolatlan mennyiségű órát tapsolt el a széria korábbi epizódjaiban.

Most, a Tony Hawk's Pro Skater 5 gameplayeket elnézve meglehetősen vegyesek az érzéseink. Egyrészről persze melengeti a kis lelkünket a nosztalgia, másrészről viszont alig-alig látunk grafikai változást az elődökhöz képest. Kicsit tényleg olyan, mintha megállt volna az idő.

Ennek ellenére a Tony Hawk's Pro Skater 5 igyekszik több újítást is hozni a sorozatba, lesznek új többjátékos módok és persze a klasszikus pályák mellett egy csomó újat is kapunk majd.

A Tony Hawk's Pro Skater 5 megjelenés valamikor 2015 végén várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)