Hirdetés

Nagy dolgokat ígér a Nintendo az E3-ra

|

Még a 3DS tulajok is számíthatnak meglepetésekre a Nintendótól, de azért a hangsúly alighanem a Switchen lesz.

Hirdetés

Tartottunk egy kicsit a Nintendo Switch kezdő játékfelhozatalától, de a cég pont jól adagolja az újdonságokat. Nyitócímnek tökéletes volt a The Legend of Zelda: Breath of the Wild (meg amúgy a Snipperclips is zseniális), hamarosan jön a Mario Kart 8: Deluxe Edition, de vár még ránk egy Splatoon 2, egy ARMS, és az év végén a Super Mario Odyssey is. Mire megunjuk az egyiket, jön a következő, és ez így van jól. 

Persze az sosem baj, ha van választék. Az év elején kaptunk egy listát arról, hogy milyen játékokra számíthatunk, de azon valószínűleg nem szerepelt még minden. Reggie Fils-Aime, a Nintendo of America elnöke egy interjúban elmondta, hogy mint mindig, most is fontos számukra az E3, és ezúttal valami naggyal készülnek, sok játékot fognak bemutatni. Valószínűleg nem tartanak előadást, csak a szokásos Direct bejelentkezésre kerül sor, de azért az is izgi szokott lenni.

Azt szintén jó (vagy minimum érdekes) látni, hogy a 3DS-ről sem feledkeznek meg, de a Wii U már hivatalosan is halott, azt legfeljebb akkor említik, ha egy azon mérsékelten sikeres játékot Switchen folytatnak (lásd Splatoon 2). 

Kíváncsiak vagyunk - szerintetek milyen nagy bejelentések lesznek?

Címkék: #nintendo #e3
Platformok: Nintendo 3DS Nintendo Switch
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)