Hirdetés

E3 2018 - Ubisoft sajtókonferencia élő közvetítés

|

A tavalyi előadását nehezen fogja tudni überelni a kiadó, de már az is elég, ha az ott bejelentett játékokról többet hallunk. Plusz a The Division 2-ről.

Hirdetés

Nagy meglepetéseket hozott a Ubisoft E3 2017-es előadása, főleg a Mario + Rabbids: Kingdom Battle és a Beyond Good & Evil 2 újrabejelentése szólt nagyot.

Hirdetés

Előbbi megjelent és sikert aratott, úgyhogy reméljük, folytatódik majd a kiadó és a Nintendo együttműködése. Utóbbira még sokat kell várnunk, de a show-ból nem maradhat ki. Ezeken felül lesz még Skull & Bones, Starlink: Battle for Atlas és remélhetőleg az Elijah Wood közreműködésével készülő Transference is kap némi szerepet, valamint biztos, hogy megismerhetjük a The Division 2 és az Assassin's Creed Odyssey részleteit. Egy kis esélyt látunk egy új Splinter Cell, valamint egy Watch Dogs 4 bejelentésére is. A műsor június 11-én 22:00-kor kezdődik.

Watch live video from Ubisoft on www.twitch.tv

További E3-as anyagainkat aloldalunkon rejtettük el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)