Hirdetés

Több mint 2000 újságíró, videós és szakértő személyes adatai szivárogtak ki

|

Az E3-at is felügyelő cég hibáját azóta sikerült orvosolni, de rengeteg magánadat vált rövid időre publikussá.

Hirdetés

Nem tudjuk, mi történt az Entertainment Software Associationnél, de az semmiképp nem jó dolog (és nem is tűnik szándékosnak), hogy az E3-at is felügyelő cég valamiért összesen 2025 magánszemély adatait tette elérhetővé a rendezvény publikusan elérhető weboldalán.

Hirdetés

A listán a 2019-es E3-on résztvevő újságírók, YouTube-videósok, streamerek, piaci elemzők, szakértők és befektetők nevei, publikációi, lakcímei, e-mail címei és telefonszámai váltak láthatóvá. A hibára egy videós, Sophia Narwitz hívta fel a figyelmet, ezután az ESA javította azt, és törölte a linket.

A vállalat a lehető leggyorsabban igyekezett megtenni a szükséges intézkedéseket, és a GamesIndustry.biz-nek adott közleményben biztosították az embereket, hogy a jövőben többé nem fog előfordulni hasonló eset.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)