Hirdetés

E3 helyett egy méretes Warzone esemény leplezi majd le az idei Call of Dutyt

|

Logikus, hiszen komoly hatással lesz a battle royale minden szegmensére az új epizód.

Hirdetés

Már korábban írtunk róla, hogy az idei Call of Duty epizód valószínűleg Vanguard alcímmel érkezik majd és egy olyan korszakba, a második világháborúba, kalauzol majd el minket, amihez a Sledgehammer Games nyúlt utoljára 2017-ben. 

Sajnos a munkálatokról nem sok jót hallottunk, érkezett például olyan információ is, hogy a fejlesztés katasztrofálisan halad, majd később arról is írtunk, hogy még az Activision is a játék bukására számít.

Az sem túl jó hír, hogy a játék nem lesz ott az E3-on, helyette valami mással készül az Activision. A fejlesztők az idei részt a Warzone-ban szeretnék leleplezni egy hatalmas esemény keretein belül, ahol végre hivatalossá válhat a második világháborús téma.

Hirdetés

Ha hihetünk a VGC beszámolójának, az ingyenes battle royale alaposan átalakul majd, hogy illeszkedjen az idei rész idővonalához. Ehhez természetesen egy teljesen új, Verdansknál nagyobb pálya is dukál.

Szerencsére a technika ugyanaz lesz az új epizód alatt is, mint ami a Warzone-t működteti, így az átállás és a két játék integrálása nem lehet nehéz feladat a fejlesztőknek. Arról is szólnak pletykák, hogy a jövőben is tovább frissül az előző generációs konzolokon a battle royale, tehát senkit nem hagy hátra az Activision, bár az fps-szám és a látvány nyilván egyre komolyabb eltérést mutat majd.

Az EA közben megmutatta az első videót a Battlefield 2042-ről, ha nem láttátok, mindenképpen érdemes vetni rá egy pillantást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)