Hirdetés

Idén te is bejuthatsz az E3-ra!

|

2017 lesz az első év, hogy bárki jegyet válthat a világ legnagyobb videojátékos rendezvényére, de érdemes lesz sietnie annak, aki ott akar lenni a Los Angeles-i bulin.

Hirdetés

Az eddigi években mindig szigorú feltételeknek kellett megfelelnie annak, aki be akart jutni az E3-ra, idén azonban a szervezők úgy döntöttek, hogy mindenki számára megnyitják a kapukat, igaz, a belépőjegy nem lesz olcsó.

A jegyárusítás február 13-án, magyar idő szerint este 6-kor indul majd, és mindössze 15 ezer belépő talál majd gazdára. Az első 1000 darabot 149 dolláros (43 ezer forint) áron zsákolhatják be az érdeklődők, ezt követően pedig 249 dollárt (72 ezer forint) kell leszurkolni.

Korábban csak a játékipar képviselőit engedték be, de tavaly már a kiadók is azon az állásponton voltak, hogy így nem tudják elérni a rajongóikat (pedig az lenne a cél), így az EA például teljesen kiszállt és már az E3 előtt megtartotta a saját konferenciáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)