Hirdetés

E3 sokaság

|

Közel egy időben adta le listáját 3 neves cég: a Bioware, az Acclaim és a Take 2. Ugyan nem sok PC-s alkotással kecsegtetnek, de van közöttük néhány gyöngyszem.

      A Bioware 2 eddig még be nem jelentett RPG-vel készül a kiállításra, az egyiket Dragon Age-nek, míg a másikat The Witcher-nek nevezték el.

      Az Acclaim inkabb a konzolok felé hajlik, ám két PC-s játékot mégis bemutat a kiállításon. Az egyik a Juiced, melyben 50 liszenszelt verdával döngethetünk, a másik a World Championship Rugby, aminek a neve mindent elárúl.

      A Take2 kínálata is szegényesre sikeredett, ők is csak egy párocskát mutatnak majd be: a First to Fight-ot és a Kohan 2: Kings of War, mely talán meghozza a hőn áhított sikert a cégnek.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)