Hirdetés

EA Access - lehet, hogy hamarosan a Battlefield V is része lesz a felhozatalnak?

|

Jó esély van rá, hogy a DICE új lövöldéje, illetve még egy izgalmas co-op játék is elérhető lesz az előfizetős szolgáltatáson keresztül.

Hirdetés

Végre hivatalossá vált, hogy Xbox One után PlayStation 4-en is elérhető lesz az EA Access, tehát nemsokára a Sony masináját használók is élvezhetik a csekély havidíjért kapott temérdek játékot. Sőt, talán még egy néhány hónapos FPS-be is belekóstolhatnak.

Hirdetés

A PS4-es EA Access bejelentése mellé hozott egy videót is az Electronic Arts, amit a szolgáltatás hivatalos oldalán lehet megtekinteni, mert ugyan fenn van a YouTube-on, de nem nyilvános anyag. Ez önmagában még nem túl érdekes, viszont az már igen, hogy a trailerben feltűnik a Battlefield V, valamint az A Way Out is, és ez egyesek szerint azt jelentheti, hogy ezek a játékok is bekerülnek hamarosan a felhozatalba. Az Access július 4-én érkezik meg a Sony konzoljára, szóval lehet, hogy addigra már elérhető lesz benne a második világháborús lövölde és a co-op móka is.

Persze az is benne van a pakliban, hogy mindössze csak a Battlefield V-höz elérhető 10 órás Play First Trialt reklámozza így az EA, úgyhogy kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Ti szoktatok használni ilyen előfizetéses szolgáltatásokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)