Hirdetés

Több új játékkal bővült az EA Access kínálata

|

Egy Xbox One-os és egy Xbox 360-as címet is korlátlanul tolhatnak az előfizetők, de hamarosan még egy jön, és a Battlefield V próbaverziójára sem kell sokat várni.

Hirdetés

Évi 5500 forintért mindenképp jó üzlet befizetni az Electronic Arts Xbox One-exkluzív szolgáltatására, az EA Accessre (vagy annak PC-s párjára, az Origin Accessre, de a kettő egymástól függetlenül változik).

Hirdetés

Bizonyos játékokat megadott ideig korlátlanul játszhatunk már megjelenésük előtt, de sorra kerülnek be néhány hónapos játékok és régebbi címek is.

Most a fantasztikus Burnout Paradise Remastered (ami igazából egy 360-as játék újrakevert változata, de számolhatjuk One-osnak), valamint a Fight Night Champion váltak elérhetővé, mely utóbbi a sorozat legfrissebb része. Most ugye a UFC-n van a hangsúly az EA Sportsnál, ha verekedésről van szó.

Október 17-én érkezik a középszerű, de azért szórakoztató, kooperatív Army of Two, és november 9-étől játszhatjuk a Battlefield V Play First Trialt 10 órán át.

Egy hónap 990 forintba kerül, ennyit nyilván bármely, a kínálatban lévő játék megér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)