Hirdetés

Újabb ingyen játékot kaptak az EA Access előfizetők

|

Az EA Sports rajongók dörzsölhetik a tenyerüket, mert egy nekik való cím csatlakozott az ingyenes listához.

Hirdetés

Az EA Access szolgáltatás rengeteg extrával jár, például az előfizetők egy nagy csokor játékot tolhatnak ingyen, amíg tart az előfizetésük. Ebbe a körbe most az NHL 17 is csatlakozott.

A sorozat két korábbi játéka már eddig is a könyvtár része volt, így aki kíváncsi azokra (mondjuk össze akar hasonlítani, vagy bármi), az természetesen pótolhat. Az egyetlen üröm az örömben, hogy az NHL 17 nem jelent meg PC-re, így ez nem lesz része az EA Access testvérszolgáltatásának, az Origin Accessnek.

A PlayStation 4-en egyébként továbbra sem érhető el az EA Access, de a Sony és az EA már tárgyalásokba kezdtek az ügyben, bőszen reménykedünk abban, hogy végre jutnak is valamire.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)