Hirdetés

EA Access - nem csak Xbox One játékokkal bővül a szolgáltatás?

|

Már most is remek címek közül válogathatnak az EA Access előfizetői. Elképzelhető azonban, hogy a jövőben nem csak a jelenlegi generáció legjobb Electronic Arts játékai alkotják majd a felhozatalt.

Hirdetés

Az Xbox One visszafelé kompatibilitása remek dolognak ígérkezik, újra leporolhatjuk majd régi Xbox 360-as játékainkat és mehet a móka jelenlegi generáción is. Sőt, ha igaznak bizonyulnak a friss hírek, akkor lehetséges hogy az EA Access szolgáltatás is bővülni fog Xbox 360-as címekkel.

Idén novemberben kapja meg többek között a visszafelé kompatibilitás csodáját is a Mircosoft konzolja (valamint a Windows 10 is ekkor érkezik a One-ra). Elképzelhető, hogy novemberben még az eddigi hírek alapján bőszen vigyorgó játékosoknak is még szélesebb mosolyra kell húzniuk a szájukat, ugyanis egy Twitter kérdésre válaszolva az Electronic Arts elárulta, fontolgatják az előző generációs játékaikkal is bővíteni az EA Access ingyenesen futtatható listáját, a Vaultot.

Az Electronic Arts olyan nagy sikerű játékokkal örvendeztetett meg minket az előző konzolgeneráción, mint a Mass Effect trilógia, a Battlefield 3 vagy a Burnout Paradise. Ezek a címek közül bármelyiket szívesen látnánk az EA Access keretei között is. Már most is igencsak impozáns a szolgáltatás felhozatala, elvégre nemrég a Titanfall és a Dragon Age: Inquisition is csatlakozott a Vaultban megtalálható játékokhoz.

Ti melyik Xbox 360-as címnek örülnétek a legjobban, ha az EA Access részét képezné a jövőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)