Hirdetés

Az EA különleges ajándékcsomaggal jutalmazza az Access előfizetőket

|

Ha a kezdetek óta fizeted az EA Access tagságot, akkor érdemes lesz leszaladnod a postaládádhoz. Lehet, hogy 2 terás HDD-t találsz benne.

Hirdetés

Az Electronic Arts egy picit jó fej lett. Azok az EA Access előfizetők, akik az első pillanatoktól fogva használták a szolgáltatást, ma egy spéci kis ajándékcsomagot kaptak, amiben többek közt egy 2TB-os Seagate merevlemez is van.

A doboz tartalmaz még 3, egy hónapra elég EA Access előfizetői kódot, és egy üzenetet a kiadótól:

"Gondoltuk, hogy a 40+ játékhoz, amit lehívhatsz a Vaultból, elkél majd némi extra hely, és néhány extra kód, hogy a haverjaidat is bevonhasd majd a mókába."

A Twitteren folyamatosan jönnek a boldog rajongók üzenetei. Még Phil Spencer is megkapta a maga csomagját.

Mivel az EA Accessnek nincs PlayStation 4 verziója, így ez most csak az Xbox One játékosokat érinti. Ettől függetlenül egy ilyen apró jófejség messzire vezethet. Reméljük, hogy nem ez volt az utolsó, és talán az Origin Accessek is kapnak jutalmat idővel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)