Hirdetés

EA Access - ez lesz a következő ingyenes játék

|

Már a jövő héten elérhetővé válik egy új játék az EA Access előfizetők számára. Erre a címre biztosan sokan vártatok.

Hirdetés

A hónap elején még arról írtunk, hogy bekerült az EA Access kínálatába az első nem Xbox One-os játék, vagyis az eredeti Plants vs. Zombies. Most viszont egy újabb One-os címmel bővül a kínálat.

Előbb-utóbb a kiadó minden sportjátéka bekerül az EA Access felhozatalába. Ezúttal az NHL 16-tal fog bővülni a lista. Az EA Sports hokijátékának legújabb kiadása már a jövő héten, március 29-én csatlakozik a szolgáltatás The Vault néven futó gyűjteményéhez, melynek játékait az összes előfizető ingyenesen használhatja egészen addig, amíg le nem jár az előfizetésük.

Bár minden bizonnyal nagyon sokan örültök ennek a hírnek, elég valószínű, hogy a legtöbben mégis a FIFA 16 bekerülését várjátok. Egyértelmű, hogy a közeljövőben ezzel a játékkal is bővülni fog az EA Access, de egyelőre be kell érnünk az ingyenes jégkoronggal. 

Az Origin Access természetesen nem fogja megkapni az NHL 16-ot, mivel a játék nem jelent meg PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)