Hirdetés

Most először kikerül egy játék az EA Accessből

|

Ugyan az EA eddig egyetlen játékot sem vett ki előfizetéses szolgáltatásának felhozatalából, hamarosan technikai okok miatt ezt is meglépik majd.

Hirdetés

A hónap elején két kiváló és friss játék bekerülését jelentette be a kiadó az EA Access kapcsán, az előfizetéses szolgáltatás kapcsán pedig általában csak ilyen híreket, vagy azt hallhattuk, hogy melyik játékot próbálhatják ki előbb a tagok. Nemsokára viszont az első cím törlésére is sor kerül.

Hirdetés

Nagy veszteségről talán azért nincs szó, egész pontosan a FIFA 14 éli végnapjait, amit azért vesznek ki a Vaultból, mert nem lesz teljes értékű a játék. Ősszel lelövik az immár négy éves játék szervereit, az EA pedig úgy gondolta, a multiplayer rész nélküli játékot már nem ajánlja az előfizetőinek. Nagy bajban azért nincsenek a foci szerelmesei, hiszen már mindegyik, azóta megjelent epizód az EA Access és az Origin Access részét képezi, így aki csak most száll be, választhatja valamelyik újabb részt. Aki korábban töltötte le a program részeként a FIFA 14-et, az természetesen offline tovább játszhat, amíg le nem törli a játékot. A FIFA 14 egyébként október 18-án, a szerverek leállításának napján kerül ki az ingyen letölthető felhozatalból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)