Hirdetés

Ez a négy játék biztosan bekerül az EA Access kínálatába

|

Ha előfizetők vagytok, ezeket a játékokat már ne vegyétek meg a közeljövőben.

Hirdetés

Nemrégiben a Battlefield 3 és a Battlefield: Bad Company 2 vált elérhetővé az EA Access tagok számra Xbox One-on, de az év hátralévő részében még több játékkal tervezik bővíteni a repertoárt. Jön a Dead Space spin-off, egy amerikai focis, egy gördeszkás és egy időrabló, 2009-es játék is.

A Dead Space Ignition, a Madden NFL 17, a Skate 3 és a Zuma's Revenge még idén csatlakozik az EA Access Vault játékainak népes táborához. Hogy mikor, azt az Electronic Arts sem közölte, csak annyit mondtak, valamikor kicsit később.

 

Valószínű, hogy ezek a játékok a rendszer PC-s változatához, az Origin Accesshez nem lesznek hozzáadva, lévén a Zuma kivételével egyik sem jelent meg PC-re. Nem látunk rá sok esélyt, hogy az EA most, így fogja őket kiadni a platformra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)