Hirdetés

EA Access - régóta várt játékok érkeztek meg

|

Remek címek váltak elérhetővé az EA Access előfizetői számára, és hamarosan egy újabb jöhet.

Hirdetés

Már korábban beszámoltunk arról, hogy még ebben az évben igazán ütős címekkel fog bővülni az EA Access kínálata. Az Electronic Arts előfizetéses szolgálata november 9-én pedig végre meg is kapott két kiváló játékot. 

Tegnap óta az EA Access előfizetői már szabadon letölthetik Xbox One-ra a Mirror's Edge-et és annak rebootját, a Catalystet is. Sajnos egyelőre azonban arról nem hangzott el egyetlen szó sem, hogy az EA Access PC-s megfelelője, az Origin Access szintén megkapja-e a két játékot a közeljövőben.

Az viszont biztosnak tűnik, hogy még a mai nap folyamán egy újabb játéknak örülhetnek az EA Access használói, ugyanis az EA Sports UFC 2 is bekerül az előfizetők számára letölthető játékok körébe. Az erre az évre ígért nagy címek közül így már csak a Star Wars Battlefront van hátra, remélhetőleg hamarosan már a DICE játékát sem kell nélkülöznünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)