Hirdetés

Leghamarabb 2019-ben játszhatunk az EA grandiózus akciójátékával

|

Az Electronic Arts egy olyan játékon dolgozik, ami kifoghatja a szelet a GTA-k és Assassin's Creedek vitorlájából, de ahogy a mondás is tartja: jó munkához idő kell.

Hirdetés

Az Electronic Arts néhány hónappal ezelőtt bejelentette, hogy szeretnének betörni a nyílt világú akciójátékok piacára, és megszorongatni ott a Ubisoftot. Ehhez meg is van a tökéletes emberük, hiszen a Motive Studios élén Jade Raymond, az Assassin's Creed sorozat egykori producere áll, így van emberük a cégen belül, aki tudja, mitől döglik a légy.

Azonban senki ne várja lélegzetvisszafojtva a megjelenést, mert mint kiderült, a kiadó bőven hagy időt a játékra.  A vállalat pénzügyi igazgatója, Blake Jorgensen a befektetőknek számolt be a jövőbeli tervekről, ahol elmondta, hogy a Motive Studios által fejlesztett játék leghamarabb a 2020-as pénzügyi évben jelenhet meg. 

Mivel április elsején vette kezdetét a 2017-es fiskális év, még legalább bő három évet kell várnunk, de simán lehet, hogy négy-öt lesz belőle. A csapat egyébként most nagyon ráálllt erre a Star Wars témára, hiszen a Visceral mellett a Respawn is ezen dolgozik. Hogy a Motive is csatlakozik-e a társasághoz, azt egyelőre nem tudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)